A csirkemellet megmossuk, szárazra töröljük. Összeállítjuk a pácot: egy tálkában összekeverjük az olajat, a sót, a cukrot és a borsot. Bepácoljuk vele a húst, és minimum fél órára a hűtőbe tesszük.
A bunda hozzávalóit - a lisztet, a tojást, az olajat, a sütőport, a sót és a vizet - egy tálba öntjük, majd csomómentesre keverjük. A pácból kivett húsokat ebben megforgatva forró olajban kisütjük.
A sziruphoz egy tálban összekeverjük a mézet, a cukrot, a ketchupot, az ecetet, az Erős Pistát és a szezámmagot, majd a kész húsfalatokat meghempergetjükbenne, és azonmód forrón, tetszés szerinti körettel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.