A paradicsomos-cukkinis csirkeragu elkészítéséhez a hagymát apróra vágjuk, a kókuszolajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a megmosott, szárazra törölt és felkockázott csirkemellet és megpirítjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt cukkinit és gombát, majd felöntjük 1 dl vízzel.
Miután a cukkini és a gomba is összeesett, hozzáadjuk a felszeletelt paradicsomot. Ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal, oregánóval és bazsalikommal.
Amikor a paradicsom lefőtte a héját, beleöntjük a paradicsompürét, majd a főzőtejszínt. Ezután még pár percig főzzük, majd rizzsel vagy főtt tésztával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.