A tojásokat a tejszínnel felverjük. Sóval, borssal ízesítjük és kevés vajon, állandóan kevergetve lágyra sütjük. A vastag combszeleteket éles, hegyes késsel felszúrjuk. Az így keletkezett üregbe beletöltjük a habart tojást. A nyílást fogvájóval vagy hústűvel megtűzzük. Serpenyőben olajat forrósítunk és beletesszük a húst. Mindkét oldalon ropogós pirosra sütjük. A húst kivesszük, a visszamaradt olajon megpároljuk a kockára vágott hagymát és a felszeletelt gombát. Meghintjük pirospaprikával, felöntjük fél pohár vízzel és belekeverjük a tejfölt. A mártásba visszatesszük a húst és 2-3 percig forraljuk. Metélttésztával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.