Előkészítés: A sertés szűzpecsenyét megmossuk, szárazra töröljük, lefejtjük róla a hártyákat, és kb. 2 cm vastag érmékre vágjuk. A szeleteket tenyerünkkel ellapítjuk, megsózzuk, borsozzuk, és félre tesszük. A tojásokat az olajjal összekeverjük, és kissé felverjük.
Elkészítés: A szezámmagot serpenyőben zsiradék nélkül, állandóan kevergetve szép aranysárgára pirítjuk. A húst a lisztben, az olajos tojásban és a pirított szezámmagban megforgatjuk. Ezután rácsra tesszük, és kb. fél óráig pihentetjük. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. A margarint felolvasztjuk. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, rátesszük a húsokkal megrakott grillrácsot. A húsokat meglocsoljuk a margarin felével. Betesszük a sütőbe, és kb. 20 percig sütjük. Ezután kivesszük a rácsot, a szeleteket óvatosan megforgatjuk, és meglocsoljuk a maradék margarinnal. Visszatesszük a sütőbe, és kb. 10 percig még sütjük. Petrezselymes burgonyával, párolt zöldségekkel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.