Elkészítés: A sertéstarját négy egyforma szeletre vágjuk, majd jól kiklopfoljuk, az inas részeket éles késsel bevagdossuk, sóval, borssal, zúzott fokhagymával fűszerezzük, és paprikás lisztbe forgatjuk. Ezután a forró olajon minden oldalukat pirosra sütjük, és tepsibe fektetjük.
A leveleire szedett, csíkokra vágott kínai kelt a forró zöldséglevesben leforrázzuk, leszűrjük, alaposan lecsepegtetjük, és a hússzeletekre halmozzuk. A tojásokat a tejföllel elkeverjük, majd sóval, borssal, aprított petrezselyemmel ízesítjük, és a káposztára locsoljuk. Végül az egészet megszórjuk reszelt sajttal, és 180 fokos sütőben 25 perc alatt pirosra sütjük. Ha elkészült, forrón tálaljuk, de még hidegen is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.