Elkészítés: A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A baconszeleteket csíkokra vágjuk, ropogósra sütjük, majd kivesszük, és a kisült zsiradékon a húst elősütjük (épp csak színe legyen!). Jénai tálba vagy tepsibe tesszük a húsokat, megszórjuk apróra vágott zsályával és majorannával, rátesszük a szalonnát és a karikára vágott lilahagymát, és a tetejét megkenjük a majonézzel ízesített tejföllel. Alufóliával lefedjük, és 160-180 fokos sütőben 15 percig hagyjuk párolódni (ezalatt a hús is tud puhulni egy kicsit, és nem lesz kemény). Majd az alufóliát levesszük róla, megszórjuk reszelt sajttal, és sütőben, inkább alacsony lángon 30-45 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.