Elkészítés: A húst megmossuk, felkockázzuk. A zöldségeket kockára, a hagymákat apróra vágjuk.
A zsiradékon megdinszteljük a hagymát és a fokhagymát. Hozzáadjuk a húst, fűszerezzük a köménnyel, borssal, ételízesítővel, tárkonnyal, és pár percig pirítjuk. Rátesszük a gombát és a zöldségeket. Átpirítjuk, és kevés vízzel felöntve félpuhára pároljuk. Beletesszük a zöldborsót, felöntjük annyi vízzel, amennyi levest szeretnénk, és készre főzzük.
A tejszínnel dúsítjuk. Hagyjuk forrni egyet, és tárkonyecettel vagy citromlével utána ízesítünk, hogy kellemesen pikáns legyen. Tehetünk bele levesbetétnek lúdgége, mini csiga vagy eperlevél tésztát. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.