Elkészítés: A tésztát gyors mozdulatokkal összeállítottam. Kibéleltem sütőpapírral egy 20×25 cm-es tepsit, és belenyomkodtam a tésztát. 160 fokos sütőben kb. 40 percig sütöttem, míg a teteje egy kis színt kapott. Hagytam kihűlni.
Egy nyeles edénybe - a mogyoró kivételével - kimértem a hozzávalókat, feltettem főni. Közben folyamatosan kavargattam. Ahogy felforrt, elkezdett pöfögni, de hálistennek nem lövöldözött, így égési sérülések nélkül megúsztam. Kb. 10 perces kavargatás után érezhetően besűrösödött, és kissé karamellizálódott a massza. Ekkor belekevertem a mogyorót, és a tésztára simítottam.
Mikor kihűlt, a papírt lefejtettem róla, tálcára csúsztattam. Vízfürdő felett felolvasztottam a kétféle csokoládét, és bevontam a tetejét. Hűtőben 1 órát pihentettem, majd szeleteltem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.