Elkészítés: A paprikákat kockára vágjuk. A zselatint feloldjuk. A tehéntúrót és a kecskesajtot villával összetörjük, hozzáadjuk a feloldott zselatint, elkeverjük, majd a paprikákat és a tökmagot hozzáadjuk, majd sóval, borssal és kakukkfűvel ízesítjük.
A mozzarellát felszeleteljük. Fóliával kibélelünk egy hosszú kalácsformát. Az aljára mozzarella szeleteket teszünk, majd egy réteg túrókrémet. Beborítjuk egy újabb réteg mozzarellával, erre megint túrókrémet teszünk. Addig folytatjuk, amíg van alapanyagunk, a tetejére mozzarella kerüljön. 3 órára hűtőbe tesszük.
Az ecetet elkeverjük sóval, borssal és az olajokkal, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát. A terrine-t kiborítjuk, leválasztjuk róla a fóliát, felszeleteljük. Az öntettel tálaljuk, tökmaggal, kakukkfűvel és salátalevelekkel díszítve.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.