Elkészítés: A piskótához a tojásokat a cukorral habosra keverjük a konyhai robotgép habverőjével, szép lassan, nem szükséges külön felverni a fehérjét. Végül óvatosan a lisztet és az étkezési keményítőt is beleszitáljuk, majd összeforgatjuk.
A tészta harmadát külön vesszük, és a kakaóporral elkeverjük.
A sárga piskótából 30x20 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsiben egy piskótalapot sütünk, majd ha kihűlt, 2 részre vágjuk. A kakaós részből fél tepsi méretű lapot sütünk, így lesz meg a 3 lapunk.
A töltelékhez a tejből, a cukorból és pudingporból pudingot főzünk, majd hagyjuk kihűlni. A zselatint hozzákeverjük még melegen. Ezután fellazítjuk a felvert tejszínhabbal. Hagyjuk teljesen kihűlni mindaddig, míg megfelelően kenhetővé válik. A mazsolát és a narancshéjat is hozzáadjuk.
A piskótalapot a krémmel egymásra rétegezzük, középre kerül a kakaós lap. Megkenjük a tetejét is, és a pirított dióval megszórjuk. 2-3 órára a hűtőbe tesszük dermedni.
Csokoládéöntettel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.