Elkészítés: A csirkemellet megmossuk, vékony szeletekre vágjuk, és enyhén kiklopfoljuk. A szeleteket meghintjük sóval, borssal, majd ráhelyezzük egy sor magozott, lecsepegtetett meggyet, és óvatosan feltekerjük. A töltött roládokat 1-2 szelet sonkába tekerjük, és fogvájóval vagy hústűvel rögzítjük.
Egy tepsibe kevés olajat öntünk, belehelyezzük a roládokat, és előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.
Tálalhatjuk fűszeres irdalt burgonyával, burgonyapürével vagy rizzsel is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.