Elkészítés: A halfiléket 2,5 centis rudakra vágjuk. A sonkaszeleteket kiterítjük. A halakat rátesszük, enyhén sózzuk, borsozzuk, a bazsalikomlevelekkel betakarjuk, és a sonkába tekerjük.
A majonézhez 1 tojást felütünk egy magas pohárba, amibe a botmixer belefér. Hozzáadjuk a mustárt, a zöld citrom héját belereszeljük, fél citrom levét belefacsarjuk. Ráöntjük az olajat, óvatosan belenyomjuk a botmixert, és magas fordulattal majonézt készítünk.
A halas csomagok mindkét oldalát forró olívaolajon megpirítjuk, majd 160 fokos sütőben 6-8 perc alatt átsütjük.
A salátát tányérokra osztjuk, a majonézzel meglocsoljuk, a halat a tetejére téve tálaljuk, filézett citromgerezdeket kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.