Előkészítés: A zöldfűszereket megmossuk, apróra vágjuk. A főtt sonkát apróra felkockázzuk.
Elkészítés: A vajat felolvasztjuk, megpirítjuk rajta a lisztet. Felöntjük a tejjel, a húslevessel és a borral, majd felforraljuk. A tejszínnel, sóval, borssal és egy csipet cukorral ízesítjük. A zöldfűszereket a levesbe keverjük, de már nem forraljuk tovább. A levest csészékbe szedjük, megszórjuk sonkakockákkal. Vajas pirítóst kínáljunk hozzá.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 753 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.