Elkészítés: A tésztát a hozzávalókból összegyúrom, lefedem, és hagyom megkelni.
Közben elkészítem a tölteléket. A főtt tarját, a szalonnát és a sajtot ledarálom. A tojást, a tejfölt, a margarint és a borsot a sonkához keverem.
A megkelt tésztát gyúrólapra borítom, nyújtom, 10X10 cm-es négyzetekre vágom. Közepére teszek 1-1 kanál tölteléket. A 4 sarkát felhajtva batyut formálok belőle, de lehet gombóccá is formázni.
Tetejét tojással megkenem, szezámmaggal megszórom, és 10 perc pihenés után forró sütőben készre sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.