40 deka füstölt sonka kétharmadát fél centi vastagra szeleteljük, és kivajazott tepsibe fektetjük. Előző nap megfőzünk 1 kiló nem szétfövő burgonyát. Ezt és 4 szép, piros héjú jonatán almát kimagozva, héjastul felszeletelünk, és a maradék sonkával váltakozva a már elkészített sonkaalapra rakosgatjuk. 2 deci húslevest (leveskockából is jó), 3,5 deci főzőtejszínt, 3 evőkanál akácmézet, egy késhegynyi őrölt borsot és egy evőkanál olvasztott margarint összekeverünk, és a rakottasra locsoljuk. Közepesen meleg sütőben kb. 25 perc alatt piros-ropogósra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.