Elkészítés: 1. Felkockázzuk a sonkát. A sajtot lereszeljük. A tejfölt megborsozzuk, enyhén megsózzuk, beleszórjuk a petrezselymet és a kaprot, belezúzzuk a fokhagymát, és az egészet összekeverjük.
2. A leveles tésztát kettévágjuk, kinyújtjuk. A tejfölt kettéosztjuk, és mindkét lapot bőségesen megkenjük. Rászórjuk a tejfölre a reszelt sajtot, a sonkát, végül a lecsepegtetett gombát. Óvatosan feltekerjük egy-egy rúddá.
3. Megkenjük felvert tojással, és sütőpapírral bélelt tepsiben kb. 30 perc alatt megsütjük. Majd langyosra hűtve szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.