Elkészítés: Fefuttatjuk az élesztőt a vízzel és 1 evőkanál cukorral. A lisztet mély tálba tesszük, a közepébe rakjuk a tojást, a cukrot, a sót, a tejet, majd a felfuttatott élesztőt. Dagasztás közben belekeverjük az olvasztott margarint is. Másfél óráig kelesztjük. A megkelt tésztát kétfelé vesszük. 40X30 cm-esre kinyújtjuk az egyiket (vagy akkorára, hogy beférjen a tepsinkbe). Megkenjük olajjal, majd rárakunk egy sor felvágottat, egy sor szalámit, majd újra felvágott és szalámi következik. Tapasztalatom szerint ez befedi a tésztát. Megszórjuk a felkockázott paprika és a kettévágott olajbogyó felével. Óvatosan feltekerjük (mint a bejglit), minél szorosabban. Átemeljük egy kivajazott vagy sütőpapíros tepsibe. A másik felével mindezt megismételjük. A megadottakkal lekenjük, és előmelegített sütőben, közepes tűznél kb. 40 percig sütjük. A felszeleteléssel érdemes várni 1 órát!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.