Előkészítés: A hagymát és a gombát megtisztítjuk, felaprítjuk. A sonkát kockára vágjuk.
Elkészítés: A tojást a 10 dkg liszttel és a tejjel alaposan elkeverjük. Hozzáadunk 2 evőkanál puha vajat és fél teáskanál sót. Egy palacsintasütőben kevés olajon a palacsintákat kisütjük. A sonkát a maradék 1 evőkanál vajon a hagymával együtt megdinszteljük. Hozzáadjuk a gombát, beszórjuk a maradék 2 evőkanál liszttel, majd leöntjük a tejszínnel. 1–2 percig főzzük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd ráöntjük a sherryt. A palacsintákat megtöltjük, feltekerjük, és megszórjuk a reszelt sajttal. Mindegyik palacsinta tetejét egy szelet paradicsommal díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.