Elkészítés: A sonkaszeleteket a kenyérszeletekre tesszük, majd egy kivajazott sütőtálba helyezzük őket, félig egymásra fektetve.
A pórét felkarikázzuk, megsózzuk, és kevés olajon lefedve kb. 5 percig pároljuk. Utána meghintjük a liszttel, picit megpirítjuk, felöntjük a tejjel és a vízzel, fűszerezzük, besűrítjük majd beleolvasztunk 5 dkg sajtot.
Ezzel a besamellel leöntjük a kenyereket, megszórjuk apróra kockázott paprikával, beterítjük a maradék reszelt sajttal, és 20 perc alatt 200 fokon ropogósra sütjük.
Salátával langyosan isteni vacsora, de hidegen is igen finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.