Elkészítés: Az egész tojásokat jó habosra felverjük. Beletesszük az ételízesítőt, a sót, a lisztet és a tejfölt.
Ízlés szerint petrezselymet is keverhetünk bele.
Jól összekeverjük, sütőpapírra öntjük egy nagyobb méretű tepsibe, és 180 fokon kb. 10-15 percig sütjük. Ha fogpiszkálóra nem ragad rá, akkor jó.
Közben előkészítjük a vékonyra szeletelt sonkát és sajtot, hogy gyorsan a kisült tojásra tudjuk rakni. Ha elkészült a tojás, leszedjük a sütőpapírról és rárakjuk a sonkát, erre pedig a sajtot. Ggyorsan és szorosan feltekerjük, bebugyoláljuk a sütőpapírba, majd kéztörlőbe, hogy jó melegen legyen, és megolvadjon benne a sajt.
Ha kihűlt, hűtőszekrénybe rakjuk, majd lehet szeletelni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.