Elkészítés: A parajpürét kiolvasztjuk, előző nap este egy edényben a hűtőbe tettem és kiolvadt. A sonkát és sajtot kisebb kockákra vágjuk.
A tésztát forró, lobogó, sós vízben kifőzzük,,félretesszük.
Olajon a sonkát egy kicsit megpirítjuk. Rátesszük a parajpürét, kevergetjük, megfőzzük. Hozzáadjuk a kockákra vágott füstölt sajtot, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, a fokhagymát ráreszeljük. A tejszínt 1 evőkanál liszttel kikeverjük, és a spenótot besűrítjük, összeforraljuk.
A kész mártást a tésztával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.