Előkészítés: A húst megmossuk, leszárítjuk, és a szalonnából vágott vékony csíkokkal megtűzdeljük. Megkenjük a paprikakrémmel, a majoránnával, és tálba tesszük. Ráöntjük a sört, és letakarva 1-2 napig hűtőben érleljük.
Elkészítés: A húst a felhasználás előtt lecsepegtetjük, sózzuk, vékonyan megkenjük olajjal, és parázs felett, olajozott grillrácson kíméletesen megsütjük. Köretnek a kukoricákat megtisztítjuk, megfőzzük (ha nagyon zsenge, elég alufóliába csomagolni, és a parázs széléhez tenni). A kukoricát félbevágjuk, sózzuk, és a parázs felett átpirítjuk. A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk, gorombára reszeljük. Összekeverjük a liszttel, a tojással, sóval, borssal, a petrezselyemmel. A parázs fölé vastag alufóliát teszünk, és leolajozzuk. Evőkanál segítségével egy-egy adag krumplimasszát teszünk a fóliára, kissé ellapítjuk, és mindkét oldalát megsütjük. A tejfölös öntethez a lehűtött tejfölt összekeverjük az olívaolajjal, az apróra vágott snidlinggel, az áttört fokhagymával és egy csipet sóval. Tányérra tesszük a burgonyatallért, mellé a kukoricákat és a húst. Az öntettel kínáljuk, amelyet a ketchuppel színesíthetünk.
Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: kb. 2 nap múlva
1 adag körettel: 1257 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.