Elkészítés: A csirkecombokat megmossuk, megtisztítjuk, besózzuk, enyhén megborsozzuk.
Egy teflonos serpenyőbe beleöntjük a sör felét, belehelyezzük a combokat, és közepes lángon 8 percig abáljuk a sörben, majd hozzáöntve a maradék sört megfordítjuk a combokat, és tovább abáljuk 8 percig. Ezután kis lángon megsütjük azok mindkét oldalát.
Közben egy másik teflonos serpenyőben az olajon előpirítjuk a hagymát, majd 5 perc múlva hozzáadjuk a rizst, ha ez opálos színű lesz, belekeverjük a zöldborsót, és felöntjük vízzel. Miután megfőtt lezárjuk a lángot és lefedjük.
A tükörtojásokat külön serpenyőben az olajon a kívánt mértékig megsütjük.
Tálaláskor a rizibizivel tányérra tesszük a csirkecombokat, és a tükörtojásokkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.