Elkészítés: A száraz hozzávalókat összekeverjük, utána hozzátesszük a kefirt és a folyadékokat. Összegyúrjuk, jól kidolgozzuk, hogy rugalmas tésztánk legyen. 3 cipót formázunk, kör alakúra kinyújtjuk, a sóval habosra kevert margarinnal megkenjük. 8 cikkre vágjuk, és a szélesebb végétől feltekerjük, tepsibe tesszük. 1 órát pihentetjük, majd 1 felvert tojással lekenjük. Ízlés szerint megszórjuk sajttal, szezám- vagy köménymaggal. Hideg sütőbe tesszük, 200 fokra állítjuk a sütőt, és kb. 1/2 órát sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.