Elkészítés: A sóskaleveleket - ha nem korai, zsenge - leválasztjuk a száráról. Ha éppen sikerül frisset szedni a kertből, szárával együtt felhasználhatjuk. Megmossuk, és kevés zsiradékon /olaj, zsír, vaj, ki mit szeret/ megpároljuk. Amikor krémszerűvé válik, hozzáadjuk a kávéskanál lisztet, majd felöntük a hideg tejjel. Az egészet felforraljuk. A savanyú sóska a tejet összeugrasztja, de ez nem baj, mivel az egészet a felforralás után turmixgépbe tesszük, és jól összeturmixoljuk. Ekkor tesszük bele a sót is, ízlés szerint. Daragaluskával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.