Elkészítés: A húst kiklopfolom, sózom, majd egy kevés olajban mindkét oldalán megsütöm. Egy sütőpapírral bélelt tepsibe teszem, zúzott fokhagymával és Erős Pistával megkenem.
Közben a spagettit sós vízben megfőzöm. A hús maradék zsiradékán a bacont kisütöm, és ha kihűlt, a tejföl felét és a tojások sárgáját elkeverem benne. Erre szedem ki a megfőtt spagettit, összekeverem. A tojások fehérjét felverem, lazán beleforgatom a spagettibe, és nagy kupacokat rakok belőle a hússzeletekre. Meglocsolom a maradék tejföllel, és rászórom a maradék reszelt sajtot.
Annyi időre teszem 200 fokos sütőbe, hogy a tetején a sajt szépen megpiruljon. Ha a spagetti több lenne, mint amennyi a hússzeleteken elfér, külön kupacokba rakva sütöm meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.