Elkészítés: A tésztát sós vízben feltesszük főni. Eközben a tonhalkonzervet leszűrjük, és egy nagyobb üvegtálban összekeverjük a kukoricával, olajbogyóval, a felkockázott paradicsommal és a felkockázott, hámozott almával. Ha a tészta megfőtt, hozzáöntjük e fentiekhez. Az öntetnek való tejfölt, mustárt, majonézt és a pár csepp citromlevet egy külön tálkában összekeverjük, beleszórjuk a kakukkfüvet, majd ráöntjük a tésztasalátára. Akár langyos állapotban, akár hidegen esszük, mennyei. Langyosan jobban kiérződik az alma édeskés és a citrom savanykás íze, úgyhogy inkább így ajánlanám. Mivel a tészta pár óra alatt beissza az öntetet, érdemes a salátát azonnal elfogyasztani, vagy akár több öntetet készíteni, és félretenni belőle a későbbi fogyasztáshoz.
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.