Elkészítés: Kevés olajon lepirítom az apróra vágott fokhagymát, majd hozzáadom a felkockázott csirkemellet, amit szintén lepirítok. Ezután beleteszem a kukoricát és a spenótot, és együtt rövid ideig (5-10 perc) párolom. Istenien megmaradnak az ízek, ha wokban csinálod mindezt. A párolás után sózom, borsozom, rakok hozzá egy csipet pirospaprikát, majd nyakon öntöm tejföllel. Annyi tejfölt használok, hogy ellepje a húst. A krumplit megfőzöm, karikára vágom, és rétegesen tepsibe rakom, minden réteg közé kanalazok a csirkés-spenótos mártásból. Krumplival zárom, majd sajttal megszórom, és 35-40 percre 180-190 fokos sütőbe teszem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.