Elkészítés: A lazacot felengedjük, és jól megmossuk folyó vízben. Tiszta ruhával leszárítjuk, és sóval, csipet ételízesítővel, majd borssal megfűszerezzük. Kevés forró olajban hirtelen kisütjük mindkét oldalát. Félretesszük, és hagyjuk kihűlni. A tésztát olajos-sós vízben megfőzzük és lecsepegtetjük. A kis fej hagymát apróra felkockázzuk, és forró olajban üvegesre dínszteljük. A lisztet hozzáadjuk, és rántást készítük. Hozzáadjuk a spenótot, és megfőzzük. Csipet őrölt szerecsendióval és sóval fűszerezzük, majd amikor majdnem kész, kevés tejjel felöntjük. Ha kész a spenótfőzelék, félretesszük, és hagyjuk kissé kihűlni. A sajtot lereszeljük.
Egy nagyobb jénai tálat kissé kivajazunk vagy olajjal kikenünk. Beletesszük a tésztát, ráfektetjük a lazacszeleteket. Ezután nyakon öntjük a spenóttal, és gazdagon megszórjuk a reszelt sajttal. Előmelegített, forró sütőbe tesszük, és addig sütjük, míg a sajt elolvad és szép aranyszínű lesz. Nagyon fínom és laktató étel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.