Először készítsük el a tölteléket: egy fazékban olvasszuk fel a vajat, adjuk hozzá a szétzúzott fokhagymát, és 3 percig pirítsuk. Adjuk hozzá a spenótot, sózzuk, borsozzuk meg, keverjük jól át, majd még 1 percig pirítsuk. Keverjük a töltelékhez a zsemlemorzsát, hagyjuk kihűlni, majd adjuk hozzá a felvert tojást.
A hússzeleteket tegyük két zacskó közé, és klopfoljuk ki kb. 3 mm vastagra. Osszuk el rajtuk a spenótos tölteléket, mindegyiket tekerjük fel és rögzítsük hústűvel. Forgassuk meg őket lisztben, és 5 percen át pirítsuk forró olajban.
Egy lábasba öntsünk kevés húslevet, tegyük bele a tekercseket, és kis lángon, 50 percig hagyjuk párolódni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.