Elkészítés: A csirkemellszeleteket kicsit megklopfolom, sózom, borsozom, meghintem rozmaringgal.
A spenótot egy szűrőbe teszem, leöntöm forró vízzel, majd hideg vízzel leöblítem.
A kiterített csirkemellre teszek 1-1 szelet sonkát, eloszlatok rajta egy adag spenótot, megszórom egy csipet parmezánnal (vagy más sajttal), feltekerem, kb. 1 centiméter szélességű csigákat vágok belőle, és nyársra húzom.
Az elkészült nyársakat egy jénai tálba teszem, megszórom a nagyobb szeletekre vágott lilahagymával, ráteszem a vajszeleteket, és alufóliával lefedve, 220 fokra előmelegített sütőben 35 perc alatt készre sütöm.
A 35 perc letelte után eltávolítom a fóliát, és 5 percre visszateszem a sütőbe, hogy szép pirosra süljenek.
Ízlés szerint rizzsel, salátával, krumplipürével tálaljuk. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.