Elkészítés: A 35 dkg lisztet, 17 dkg porcukrot, 4 dkg vajat, 1 tojást, 3 evőkanál kakaót, 1 kávéskanál szódabikarbónát 3 evőkanál tejföllel összedolgozzuk, kinyújtjuk, majd kikent, lisztezett tepsi hátulján 3 lapot sütünk a tésztából.
A krémhez a fél liter tejben a vaníliás pudingot felfőzzük. 15 dkg margarint és 15 dkg porcukrot habosra keverünk. Ha a puding kihűlt, a kettőt összekeverjük. Ezzel töltjük a lapokat.
A tetejére az ét tortabevonót 2 evőkanál olajjal összeolvasztjuk tűz fölött vagy mikróban, majd a tetejére kenjük. A máz megszilárdulásakor fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.