Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját kikeverjük a cukorral. A tojásfehérjéhez adjuk a kakaót, majd fokozatosan a cukros tojássárgát, folyamatosan keverjük a habverővel lassú fokozaton. Kanalanként hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet.
Egy kiolajozott tepsibe sütőpapírt teszünk, beleöntjük a masszát, előmelegített sütőben 40 perc alatt készre sütjük. A kihűlt piskótát kettévágjuk.
A krémhez a pudingot kevés tejben cukorral csomómentesre keverjük. A maradék tejet lábasba öntjük, bele tesszük a margarint, a feldarabolt csokoládét és a pudingot, sűrű krémmé főzzük, majd a piskótát megtöltjük a krémmel.
A bevonathoz a csokoládét apró darabokra vágjuk. Pici tejben elkeverjük a kakaót, a cukrot, a csokoládét és a margarint, majd összefőzzük, teljesen kihűtjük.
A tejszínhabport 2 dl tejben a habfixálóval együtt kemény habbá verjük, és a kihűlt kakaós krémhez adjuk, jól össze keverjük, és bevonjuk vele a süteményt.
A díszítéshez az eper alját levágjuk, majd a kalapját is, és megtöltjük tejszínhabbal,a kalapokat visszatesszük. A szemeket fogpiszkálóval csináljuk úgy, hogy belemártjuk kakaóba, és pöttyöt teszünk a tejszínhabra. Legalább 4 órára hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.