Elkészítés: A csirkemellet megmossuk, majd felszeleteljük. Egy tepsibe helyezzük, és szárnyas fűszerkeverékkel, pici ételízesítővel, őrölt borssal megszórjuk. Kevés olajjal meglocsoljuk, és egy pici vizet öntünk rá. Alufóliával lefedjük, és előmelegített sütőbe tesszük.
A fokhagymát beletörjük a tejfölbe, és jól elkeverjük. Miután csirkemell megpárolódott, a fóliát levesszük, és a fokhagymás tejföllel leborítjuk. Néhány percig még sütjük, majd melegen burgonyapürével vagy sült burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.