Előkészítés: A fagylaltot kivesszük a mélyhűtőből. A sütőt 220 fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: A piskótalapokat meglocsoljuk a rummal, és az egyiket tűzálló tálba fektetjük. A fagylaltot a piskótára borítjuk, majd befedjük a másik piskótalappal. A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, nyomózsákba tesszük, és teljesen bevonjuk vele a fagylaltot, úgy, hogy az oldalát is fedje. A tálat 5 percre a sütőbe tesszük, világos aranysárgára pirítjuk habot. Szezongyümölccsel díszítve azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.