Előkészítés: A kacsamellet kicsontozzuk, a filéket megmossuk, és konyhai papírtörlővel szárazra töröljük. Bedörzsöljük sóval, borssal, szerecsendióval.
Elkészítés: A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A kacsamellfiléket a sütő rácsára helyezzük bőrös felükkel felfelé. A rács alá betoljuk a tepsit, 1 pohár vizet öntünk bele, és 15 percig sütjük a húst. Megfordítjuk, és újabb 15-20 percig sütjük, kivesszük, és melegen tartjuk. Az őszibarackot meghámozzuk, kevés vízzel és cukorral kompótot készítünk, azaz 4-5 percig főzzük a barackot. Majd lecsepegtetjük, megszórjuk sóval, borssal, őrölt fahéjjal. Serpenyőben felforrósítjuk a vajat, beletesszük az őszibarackot, megforgatjuk benne, majd leöntjük a cseresznyepálinkával, és meggyújtjuk. A kacsamellfiléket kb. 3 cm vastag szeletekre vágjuk, mellétesszük a flambírozott őszibarackot, és megöntözzük az őszibarack sütéséből visszamaradt lével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.