A kacsaszárnytőket ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk, mézzel meglocsoljuk. A zöldségeket megtisztítjuk, nagyobb darabokra vágjuk. A krumplikat megmossuk, és feltesszük főni.
Egy tepsit kacsazsírral kikenünk, ráfektetjük a zöldségeket, erre a kacsaszárnytő darabokat, majd ezekere is teszünk egy kevés zsírt. Az egészet a 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 60 percig sütjük.
Tálaláskor a kacsaszárnytő mellé a grillezett zöldségeket és a petrezselyemmel szórt, puhára főtt krumplit kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.