A megtisztított sárgarépát és hagymát apróra kockázzuk, a kicsumázott csilit finomra vágjuk, majd megfuttatjuk 4 ek felhevített olívaolajon. Megsózzuk, hozzáadjuk a mézet és gyakran átkeverve haraphatóan puhára karamellizáljuk kb. 5 perc alatt.
A zsiradék hozzáadása nélkül aranybarnára pirított fenyőmagot összeforgatjuk a narancshéjjal és a kakukkfűvel. A sárgarépát, a parmezánt és a fenyőmagos keveréket késes aprítógépben kissé darabosra pépesítjük. A felszeletelt feta sajtot meglocsoljuk a citromhéjjal és az őrölt borssal ízesített 2 ek olívaolajjal.
A tésztát sós vízben kifőzzük a csomagolásán olvasható utasítás szerint, majd leszűrjük, lecsepegtetjük. A pestóval összeforgatva, a sajttal együtt tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.