Óvatosan fellazítjuk a bőrt a megmosott, szárazra törölt egész csirkecombokon. Meghámozzuk az őszibarackot. Félbevágjuk, és mindkettőt kimagozzuk.
A gyümölcsöket a csirkecombok bőre alá toljuk, és megsózzuk, megborsozzuk őket. A húsokat kiolajozott tepsibe rendezzük, meglocsoljuk őket fél dl olívaolajjal, és 35 perc alatt pirosra sütjük a 180 fokos sütőben.
Sós vízben puhára főzzük a meghámozott, felkockázott burgonyát, majd leszűrjük, és burgonyanyomóval áttörjük. Hozzákeverjük a vajat, a tejet, a rozmaring lecsipkedett, felaprított leveleit, valamint a finomra vágott petrezselymet. Ezzel tálaljuk a barackos csirkecombokat. Kakukkfűággal díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.