Elkészítés: A libacombot sózom, borsozom, beteszem a hűtőbe néhány órára.
A combokat belehelyezem egy nyél nélküli serpenyőbe kevés libazsírral, teszek rájuk-melléjük fokhagymagerezdeket, kakukkfüvet és rozmaringot. Mindkét oldalát megkapatom, majd vizet öntök alá, lefedem, s nem túl nagy lángon párolom, időnként meglocsolom.
Közben felszeletelem a káposztát. Egy serpenyőben olajon megpörkölöm a köménymagot, szórok rá cukrot, karamellizálom. Rádobom a felvágott hagymát, megdinsztelem. Hozzáadom a káposztát, sóval, borssal ízesítem. Időnként megkavarom. Amikor már majdnem kész, facsarok rá citromlevet és öntök rá fehérbort, készre párolom.
Amíg a káposzta párolódik, megfőzöm a krumplit, összetöröm, keverek hozzá kevés libazsírt.
Amikor a combok már megpuhultak, a serpenyőbe teszem a négybevágott céklát, 200 fokra emelem a sütő hőfokát, és a céklát a libacombbal aranybarnára grillezem.
A libacombot a sült céklával, a fehérboros káposztával és a a krumplipürével tlalom, mellé fél barackot is teszek, közepében áfonyalekvárral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.