Elkészítés: A libahájat kockára vágom, kisütöm a zsírját, kiszedem a tepertődarabkákat, és a forró libazsírban 2-3 percig sütöm a májat, amíg szép világosbarnás kérge lesz.
Ezt követően átteszem egy jénai tálba, ráöntöm a zsírt, felöntöm a tejjel - igyekszem olyan tálat választani, amibe éppen belefér a máj, és a tej/zsír keveréke ellepi -, beleteszem a fokhagymát, a szemes borsot, a babérlevelet, a megpucolt, félbevágott vöröshagymát, és 180 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt megsütöm.
Pirítós kenyérre kenve, apróra vágott lilahagymával megszórva kínálom. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.