Elkészítés: A krumplit héjában félig megfőzöm, megpucolom.
Egy serpenyő aljára vajat kenek, rákarikázom a krumplit, a mángoldot darabolom, rárakom a krumplira, következik a szeletelt paradicsom, majd a kockára vágott sonka, az aprított medvehagyma. Mindegyik réteget sózom, borsozom. A spárgák végét levágom, majd háromba vágom, s rárakom a rétegek tetejére. Sózom, s szórok rá őrölt fehérborsot, őrölt szerecsendiót. Locsolok rá tejszínt és kaukázusi kefirt, teszek rá vajdarabkákat. Letakarom alufóliával.
Beteszem az előmelegített sütőbe, 180 C fokon hőlégkeverésen sütöm. 25 perc elteltével leveszem a fóliát, s rászórom a közben lereszelt sajtot és a zsemlemorzsát. Tovább sütöm, a végén átkapcsolok grill fokozatra, hogy egy kicsit megpiruljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.