Elkészítés: Régi szakácskönyvben lapozgatás közben lelt cetlin valamikor, valahonnan lefirkantott és soha ki nem próbált recin most fellelkesedik, minden van hozzá, ráadásul bátraké a szerencse alapon nekifog.
A húst ledarál, összekever a meglágyított vajjal, a tejföllel, 2 tojás sárgájával, ízlés szerint borssal, keveselli, na vajon mi és főleg mennyi lesz ebből.
Literes jénai tálacskát kiken vajjal, belekanalaz az egyveleget, tetejét simára egyenget. Profin ráüt a maradék 4 tojást egészben (nem úgy mint én, egy egész, egy szétfolydogált fazonra), ráönt a maradék tojásfehérjéket, ha lapul még félretett a hűtő mélyén, azt is.
Vastagon megszór reszelt sajttal, be a sütőbe.
Sütőt beizzít, ha felforrósodott, még kb. 5 perc, majd visszavesz takarékra. Hamarosan és akkor van kész, amikor megtekintve gusztán pirosbarna az oldala.
Kikap, rácsodálkozik az érdekes látványra, majd mártáshoz, főzelékhez máris tálalhat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.