Elkészítés: A rizst kiválogatás és többszöri átmosás után feltesszük főni annyi vízben, amennyi ellepi. Hozzáadjuk a sót, az ecetet és a cukrot. Többször megkeverjük, kissé tapadósra főzzük. Amennyiben szükséges, apránként kevés forró vizet adunk hozzá mindaddig, amíg a szükséges állagot el nem éri. A rizs főzési ideje kb.15 perc.
Az algalapokat kissé megnedvesítjük, majd a rizst ujjnyi vastagságban elterítjük egyenletes rétegben. A rizst átkenjük a kissé felhígított tormával, de csak annyira, hogy a zöld szín látszódjék. A halfilét és a paprikát az algalap hosszanti oldalára csíkban felrakjuk, és egy bambuszalátét segítségével szorosan feltekerjük.
Hűtőszekrényben tároljuk rövid ideig, majd éles késsel felszeleteljük. Szójaszósszal vagy kissé hígított tormakrémmel tálaljuk. A maradék rizst pedig gombócokká formáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.