Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, a felét belenyomkodjuk egy kikent, lisztezett, közepes méretű tepsibe, tetejét pedig megkenjük a sült tökkel (úgy, mintha lekvárral kennénk meg).
Ezután a tojások fehérjét felverjük a porcukorral, hozzákeverjük a darált diót és a vaníliás cukrot, majd a sütőtökös tészta tetejére kenjük, végül befedjük a megmaradt tésztával, amit előzőleg tepsi méretűre nyújtottunk.
Közepesen meleg sütőben megsütjük, és a tepsiben hagyjuk kihűlni. Kis kockákra szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.