Elkészítés: A sütőtököt félbevágom, kikaparom a magját. Apró kockákra vágva, olívaolajban megforgatva, 1-2 rozmaringágacskával a sütőben 200 fokon fél órát sütöm, amíg szép aranybarna lesz.
Közben az apró kockára vágott pancettát olívaolajban pirosra sütöm, hozzáadom a kockára vágott hagymát, a zúzott fokhagymát és a szeletelt gombát. Picit párolom, majd hozzáadom a mascarponét, a reszelt parmezánt és a fél liter húsalaplét, összekeverem, sózom, majd fedő alatt 15 percig főni hagyom. Közben a fenyőmagot 2 perc alatt arany színűre pirítom.
A tésztát bő, lobogó, sós vízben al dentére főzöm, majd leszűröm.
Ha a sütőtök megsült, a többi hozzávalóval együtt összeforgatom, reszelt parmezánnal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.