Elkészítés: A csirkemellet és a sütőtököt kb. centis darabokra kockázzuk, a hagymát finomra aprítjuk, a fokhagymát pedig egészen apróra vágjuk.
Az olajon megfuttatjuk a hagymát, majd mehet rá a hús és a fokhagyma. Alaposan kifehérítjük, hozzáadjuk a sütőtököt, sózzuk, zsályával megszórjuk, és fedő alatt puhára pároljuk. Egy kevés fehérbort is önthetünk alá, nem fogja elrontani.
Egy másik edényben felforraljuk a tejszínt, majd alacsony lángon beleolvasztjuk a sajtokat.
Ha már puha a tök és a hús, egyszerűen hozzáadjuk a sajtmártást, összekeverjük, és tálalhatjuk is.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.