Elkészítés: A csirkemellet és a sütőtököt kb. centis darabokra kockázzuk, a hagymát finomra aprítjuk, a fokhagymát pedig egészen apróra vágjuk.
Az olajon megfuttatjuk a hagymát, majd mehet rá a hús és a fokhagyma. Alaposan kifehérítjük, hozzáadjuk a sütőtököt, sózzuk, zsályával megszórjuk, és fedő alatt puhára pároljuk. Egy kevés fehérbort is önthetünk alá, nem fogja elrontani.
Egy másik edényben felforraljuk a tejszínt, majd alacsony lángon beleolvasztjuk a sajtokat.
Ha már puha a tök és a hús, egyszerűen hozzáadjuk a sajtmártást, összekeverjük, és tálalhatjuk is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.