A lisztet, a margarint, a túrót, a sütőport, a tejfölt és a sót összegyúrjuk, a tésztát 1 cm vastagságúra kinyújtjuk.
Kis pogácsákat szaggatunk belőle, megkenjük tojássárgájával, sütőpapíros tepsire rakjuk, és forró sütőben 10-15 perc alatt megsütjük. Vigyázat, gyorsan megsül.
Amíg kihűl, a reszelt sajtot, a margarint, a lágy vajat, a kockasajtot és a tejfölt krémszerűre keverjük.
A pogácsákat éles késsel elvágjuk, megkenjük a belsejét a krémmel, összeragasztjuk, majd az oldalát is megkenjük.
Reszelt sajtban megforgatjuk a szélét. Szépen ráragad, ezért hívják szakállas pogácsának!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.