Elkészítése: A csukát alaposan megtisztítjuk, a fejét levágjuk, egy órát állni hagyjuk. utána szalvétán vagy konyharuhán megszárítjuk, és a hátát egyenlő távolságban baconszeletekkel megtűzdeljük. A vajat serpenyőben felolvasztjuk, benne aranysárgára pirítjuk a megtisztított, finomra vágott hagymát, hozzáadjuk a szardellát, és beletesszük a csukát. Felöntjük a húslevessel (vagy vízzel) meg a borral, és sűrűn locsolgatva aranysárgára sütjük. Amikor megsült, lapátkanállal óvatosan előmelegített tálra helyezzük, zsírját elkeverjük a tejföllel, és ezzel a mártással meglocsoljuk. Főtt burgonyával és salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.