Elkészítés: A lisztet, a sót és a tojást összekeverjük, hogy közepesen sűrű tésztát kapjunk. Galuskaszaggatóval forró vízbe szaggatjuk, és addig főzzük, míg a galuskák a víz tetejére jönnek. Tésztaszűrővel kiszedjük, és lecsepegtetjük.
A szalonnát apró kockákra vágva félig megpirítjuk, majd a megtisztított, felaprózott hagymával átpároljuk. Jénai tálat kivajazunk, és lerakunk egy réteg galuskát, egy réteg szalonnazsíron párolt hagymát, majd tejfölt; ezt ismételjük addig, míg megtelik a tál. Egy órán át állni hagyjuk, majd a sütőben átsütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.