Elkészítés: A lisztet, a sót és a tojást összekeverjük, hogy közepesen sűrű tésztát kapjunk. Galuskaszaggatóval forró vízbe szaggatjuk, és addig főzzük, míg a galuskák a víz tetejére jönnek. Tésztaszűrővel kiszedjük, és lecsepegtetjük.
A szalonnát apró kockákra vágva félig megpirítjuk, majd a megtisztított, felaprózott hagymával átpároljuk. Jénai tálat kivajazunk, és lerakunk egy réteg galuskát, egy réteg szalonnazsíron párolt hagymát, majd tejfölt; ezt ismételjük addig, míg megtelik a tál. Egy órán át állni hagyjuk, majd a sütőben átsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.